Politica de Confidențialitate

TERMENI ȘI CONDIȚII SITE

PREAMBUL

Prezentul document stabilește termenii și condițiile de utilizare a Site-ului“getavoinea.ro”. Accesarea și navigarea pe acest Site reprezintă de facto parcurgerea integrală a Termenilor și Condițiilor de navigare pe Site.

Accesând și navigând pe acest Site, acceptăți de facto termenii de utilizare ai Site-uluidescrisi în continuare. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise în continuare, aveți dreptul de a părăși acest Site.

DEFINIȚII:

Prestator de Servicii: idem litera e) precum siorice alt colaborator;

Site: domeniul „getavoinea.ro”;

Servicii: orice servicii de înfrumusețare afișate în cadrul Site-ului;

Utilizator: persoană fizică care navigehaza pe Site;

Titularul dreptului de proprietate asupra Site-ului:societatea S.C. GV HAIR INTERNAȚIONAL SRLcu adresa la Stradă Londra  nr. 43 înregistrată la Registrul Comerțului sub  . J40/14633/2003, numărul de ordine  CUI RO 15865140, email: office@getavoinea.ro.

Termeni și Condiții: prezentul document care stabilește drepturile și obligațiile părților în legătură cu navigarea pe Site.

 INFORMAȚII GENERALE

Conținutul acestui Site este pur informativ și nu stabilește o relație directă între Utilizatorii Site-ului și Titularul dreptului de proprietate asupra Site-ului, în legtura cu prestarea Serviciilor și Prestator.

Prin accesarea și utilizarea Site-ului, Utilizatorii au dreptul de a consulta Site-ul în vederea informării despre condițiile de navigare pe Site precum și despre Serviciile și prețurile aferente acestora și precum și obligația de a acceptă acești termeni și condiții în perioada accesării/navigării pe Site.

Utilizatorul Site-uluiesteavizatsicunoastefaptul că TermeniisiConditiile sunt aplicabiliuneisingurevizitesi că fiecarenouavizita a Site-uluipoateinseamna o nouaacceptare a TermenilorsiConditiilor Site-ului. OricemodificarenouaadusaprezentelorTermenisiConditii pot avea loc oricând, fără a notificaUtilizatorii Site-ului.

Imaginile folosite pentru expunerea cu titlu exemplificativ a lucrărilor executate în cadrul salonului de înfrumusețare și disponibile pe Site, sunt utilizate doar în scopuri de prezentare, și exclude orice răspundere contractuală/delictuală din partea titularului drepturilor de proprietate al Site-ului.

PretulServiciilorpoate fi diferit în functiemodificarileintervenitesiparticularizareaServiciilor. Este recomandat că utilizatorii Site-uluiinteresati de Serviciileprezentate pe Site sacontactezePrestatorul la datele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informaasupradisponibilitatiiserviciului în cauza cât și, asuprapreturilorsauinformatii de altanatura.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

3.1.Titularul dreptului de proprietate asupra Site-ului este și proprietarul exclusiv al drepturilor de proprietate intelectuală, nelimitandu-se la imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, sialte date acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

3.2.Este interzisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, transferul, vânzarea, distribuția unor materiale a oricăror materiale prevăzute în Site, fără acordul expres și în scris al Titularului drepturilor de autor, orice abatere de la această regulă fiind sancționată potrivit legislației aplicabile.

3.3.Folosirea fără acordul Titularului drepturilor de autor a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare în material drepturilor de proprietate intelectuală.

LINKURI CĂTRE ALTE SITE-URI

 Site-ul poatecontine link-uri care directioneazaUtilizatorulcatrealte site-uri. Site-urile accesateurmare a link-uriloraflate pe Site sunt în afaracontroluluiTitularuluidreptului de proprietateasupra Site-ului, astfel că acesta nu esteresponsabilsinici nu poate fi tras la răspundere cu privire la continutulacestor site-uri.   

LEGEA APLICABILĂ

5.1.Prezentul document este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Titularul dreptului asupra Site-ului și Utilizatorii Site-ului se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competențe.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

1. Accesul la Serviciu

Accesul la Serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont pe site.

Pentru a i se permite accesul la Serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul Clientului la Serviciu si campanii marketing (de a nu-l include in campania de promovare si fidelizare, de a-i permite sa comande doar cu plata in avans, etc) precum si dreptul de a anula comenzile deja plasate, in cazul in care considera ca, in baza comportamentului avut de catre Client (plasarea si refuzarea a mai mult de doua comenzi in sistemul de plata la livrare, plasarea de comenzi care ulterior sunt anulate sau modificate cu exceptia cazurilor permise de la art. 7.3.7, folosirea unui limbaj tendentios, incalcarea dreptului de proprietate intelectuala etc), accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.

Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

In situatia in care se descopera accese partajate de mai multi Clienti, SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu. Daca exista comenzi plasate din conturile suspendate sau anulate, acestea vor fi anulate automat.

SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL poate anula / refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, in urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului a tranzactiei;
 • furnizarea de date incomplete sau incorecte de catre Client;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.getavoinea.ro, societatii SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL si /sau partenerilor sai;
 • Clientul foloseste Serviciul intr-un mod neconform uzantelor normale si bunei-credinte sau isi exercita drepturile in scopul de a vatama sau pagubi SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL ori intr-un mod excesiv si nerezonabil, contrar bunei-credinte;
 • livrari consecutiv esuate din culpa Clientului;
 • alte motive justificate (de ex. : plasarea si renuntarea nejustificata la mai mult de trei comenzi intr-un interval de 30 zile).

2. Bunuri si servicii

SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL poate publica pe Site informatii despre Bunuri, Servicii si/sau promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

Bunurile si/sau Serviciile achizitionate prin intermediul Serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL poate limita capacitatea de achizitionare a unor Bunuri sau Servicii disponibile pe Site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti, pe motive intemeiate.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA conform legislatiei in vigoare.

Facturarea Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. Dupa efectuarea comenzii, Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura proforma pentru Bunurile si Serviciile comandate. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura fiscala aferenta Comenzii, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii atat in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de email mentionata de Cumparator in contul sau, cat si in format tiparit impreuna cu Bunurile si/sau Serviciile comandate. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale. Nu se accepta corectii ale facturilor emise decat in limitele precizate.

Plata Bunurilor si/sau a Serviciilor achizitionate prin intermediul Serviciului se poate face atat online cu cardul, prin transfer bancar cat si la livrare catre curier numai in numerar.

In cazul platilor online cu cardul, SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

Plata prin transfer bancar sau in numerar la livrare (la curier) sunt disponibile doar in anumite cazuri si doar pentru anumite produse. Pentru produsele livrate direct de la Producator (in acest caz se va mentiona expres la descrierea produsului pe site) sau comanda este in valoare mai mare de 1000 lei, comenzile se achita doar in avans prin plata on line.

Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici si greutate disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

In imaginile Bunurilor si/sau Serviciilor SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun este de vanzare si se marcheaza si in imagine.

In cazul putin probabil cand SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe e-mail sau telefon Clientul, oferindu-i una dintre alternative:

a. anularea comenzii

sau

b. scoaterea din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat.

In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site include Taxa de timbru verde. In cazul in care Membrul/Cumparatorul doreste sa solicite detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, aceasta va contacta Vanzatorul la adresa de email office@getavoinea.ro

3. Comanda online

Clientul poate efectua comenzi de Bunuri si/sau Servicii comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, ofertele fiind limitate in timp (dupa perioada indicata nu se mai pot plasa comenzi si articolele nu mai sunt vizibile pe www.getavoinea.ro). Pretul afisat pe site la momentul efectuarii Comenzii nu se va modifica, fiind ferm. Pentru o oferta care a expirat nu mai pot fi plasate comenzi.

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata printr-una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii, denumita in cadrul acestui Document si Comanda emisa. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. De asemenea, prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Contractul la distanta este considerat incheiat de catre SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL atunci cand Comanda plasata de catre Client este confirmata electronic de catre SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL, in urma receptiei tuturor produselor (dpdv cantitativ si calitativ) din acea comanda de catre SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL (direct sau prin subcontractori). Mai mult, inainte de a valida comanda Clientului si inainte de a expedia produsele, SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL are dreptul sa contacteze Clientul, prin orice mijloc disponibil / agreat de SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL (telefonic sau e-mail), pentru a obtine confirmarea personala de catre Client a datelor sale de identificare si livrare. Clientii accepta ca SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL nu poate fi fortat sa valideze/livreze Bunuri si/sau Servicii catre persoane care nu au confirmat datele de livrare si identificare.

SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL va denunta unilateral si va anula automat Comanda efectuata de catre Client, cu o notificare prealabila adresata Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • activitatea Clientului pe site produce si/sau poate produce daune de orice natura SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL si/sau partenerilor acesteia;
 • doua livrari consecutive, esuate;
 • pentru alte motive obiective.

In cazul in care Clientul renunta la o Comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL in maximum 14 zile de la data la care SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL a luat la cunostinta de acest fapt.

In cazul in care unele Bunuri si/sau Servicii comandate de catre Client printr-o Comanda efectuata cu plata efectuata in avans (prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul) nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente de SC GV HAIR INTERNATIONAL SRLSC GV HAIR INTERNATIONAL SRL va informa clientul asupra acestui fapt imediat ce cunoaste indisponibilitatea si va dispune rambursarea sumelor achitate in avans in termen de maximum 14 zile de la notificarea Clientului. In aceasta situatie, SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL are dreptul de a oferi, suplimentar fata de rambursarea sumelor platite in avans, livrare gratuita pentru urmatoarea Comanda standard (maximum 3 kg).

O Comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea Clientului, trimisa in scris printr-un e-mail la office@getavoinea.ro, mentionand clar solicitarea si numarul Comenzii:

a. Clientul renunta la un produs si notifica Vanzatorul inainte de expedierea Comenzii

b. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o Comanda, produs ce se afla intr-o campanie activa la momentul solicitarii suplimentarii Comenzii

c. Modificarea adresei de livrare

d. Cumularea Comenzilor (valabil doar pentru Comenzile cu plata la livrare) cu perioade de livrare apropiate (maxim o zi diferenta a ultimei zile din interval). In situatia cumularii unei comenzi, Comanda initiala se anuleaza si statusul acesteia va aparea ca fiind “comanda anulata”, iar produsele aferente comenzii anulate se vor adauga in Comanda cu care se solicita cumularea.

e. Modificare date pentru facturare. Pentru facturile emise deja nu se pot efectua modificari privind persoana juridica/fizica (inlocuire cu o noua persoana), doar corecturi (ale denumirii/nume, date contact etc).

Comenzile nu pot fi modificate, in cazul in care Clientul opteaza pentru plata online sau prin transfer bancar a contravalorii acestora.

In cazul in care un Client/Membru isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe Site, toate Comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client/Membru inainte de momentul modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

La orice Comanda plasata Clientul/Membrul este obligat sa verifice si sa accepte cadrul contractual. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

4. Comanda telefonica

Clientul / Membrul nu poate efectua Comenzi telefonice. Clientul / Membrul nu poate solicita modificarea Comenzii la telefon.

5. Contract si finalizare

SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL va emite si transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea Bunurilor/Serviciilor de catre Client conform legislatiei in vigoare.

SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla Comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta. Factura emisa va cuprinde toate mentiunile obligatorii conform legislatiei in vigoare si va putea fi descarcata in format .pdf din contul Membrului.

Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a coletului de catre curier (AWB semnat si decontat) din partea SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL, devine Contract onorat.

Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul Document.

In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate (imprimata pe verso AWB) si continutul coletului, Clientul are obligatia de a notifica SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL si curierul la momentul primirii coletului, telefonic sau prin e-mail catre adresa office@getavoinea.ro cu detaliile aferente (foto, explicatii etc). Daca Clientul nu a facut constatarea in prezenta curierului acesta NU mai poate invoca diferentele.

6. Transport

Livrarea catre Client/Membru a Bunurilor si Serviciilor achizitionate de la SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL, este efectuata prin intermediul sistemului de curierat rapid sau prin preluare de catre Client/Membru de la sediul ASC GV HAIR INTERNATIONAL SRL.

Pretul livrarii produselor practicat de SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL este de 17 RON (TVA inclus) daca coletul are greutatea de pana la 3 (trei) kg, crescand proportional cu greutatea coletului cu 1 RON/fiecare kilogram suplimentar. Pretul serviciilor de livrare se calculeaza si sunt comunicate Clientului la momentul plasarii Comenzii in functie de greutatea totala a Comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri) si valoarea totala a bunurilor comandate. SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL estimeaza pe baza unor indicatori interni costul transportului si Clientul accepta in mod expres prin plasarea Comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului. Modul de impachetare si livrare este la libera alegere a SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL, cu respectarea obligatiei de livrare integrala a produselor in perioada asumata. 

Pentru colete voluminoase, SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL poate adauga o taxa de manevrare. Taxa include materiale suplimentare pentru protectie, transport special pentru colete voluminoase, asigurarea produselor pe durata transportului si livrare pana in fata usii locuintei.

In anumite conditii, SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL poate oferi transport gratuit (in functie de valoarea comenzii sau alte activitati promotionale). SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL nu poate fi obligat sub nici o forma sa ofere transport gratuit daca Clientul nu respecta conditiile standard de utilizare a serviciilor www.getavoinea.ro

Timpul de livrare al unei Comenzi este comunicat expres la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorul de marfa al SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda si timpii de procesare a fiecarui produs etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul/Membrul accepta ca, prin cumularea a mai multe produse intr-o Comanda, din aceeasi Campanie sau din Campanii diferite, decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Ca regula, produsele dintr-o Comanda sunt livrare intr-un singur pachet cu un AWB unic (nu se livreaza partial produsele dintr-o Comanda).

Livrarile se vor efectua de regula in interiorul perioadei asumate la plasarea Comenzii (variaza intre 2 zile si 4 saptamani de la plasarea Comenzii sau de la terminarea Campaniei) si Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment. In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL va informa de indata Clientul prin E-mail oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la Comanda/produs, fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii.

Clientul poate primi ca si oferta promotionala, livrare gratuita (aceasta oferta nu se refera la taxa de manevrare care este separat perceputa) pentru achizitia de bunuri cu valoare totala peste 300 RON, numai in anumite conditii, incluzand dar nelimitandu-se la:

a. greutatea coletului sub 3 kg

b. mentinerea comenzii in formula initiala (fara modificari/amanari)

Ofertele sunt comunicate si acceptate la momentul plasarii Comenzii. Gratuitatile nu sunt obligatorii pentru SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL. Oferirea transportului gratuit nu exclude perceperea unei taxe de manevrare pentru colete voluminoase.

7. Calitate si garantii

SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL respecta prevederile legislatiei in vigoare cu privire la garantii. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun Membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Client/Membru de la SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL. Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora sau, daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie, se aplica termenul mai lung. Raspunderea SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL, conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Garantia presupune inlocuirea sau rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal; SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL nu repara produsele defecte sau neconforme. Produsele neconforme redevin proprietatea SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL. Clientul nu este indreptatit la despagubiri sau penalitati pentru produsele neconforme si prin plasarea Comenzii declara ca accepta sa primeasca contravaloarea produselor si transportului in cazul lipsei de conformitate.

Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate atat pe site cat si in scris in cadrul documentului-lista tiparit pe verso AWB. Clientul este obligat sa pastreze acest document-lista si sa respecte indicatiile de pe acesta. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse pot fi predate Clientului si ca un document disponibil la adresa www.getavoinea.ro, prin e-mail, sau sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet (de la caz la caz). Daca aceste informatii nu au parvenit Clientului acesta le poate obtine oricand prin solicitare telefonica sau e-mail catre office@getavoinea.ro

8. Renuntarea la contract si returnarea produselor

Clientul/Membrul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 100 de zile, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri, cu exceptia celor de livrare. Potrivit prevederilor OUG nr. 34/2014, perioada de retragere/returnare expira in termen de 100 zile de la:

– ziua in care Clientul/Membrul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Clientul/Membrul comanda printr-o singura Comanda produse multiple care vor fi livrate separat;

– ziua in care Clientul/Membrul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui Bun care consta din mai multe loturi sau piese.

Costurile legate de returnarea Bunurilor catre SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL vor fi suportate de catre Client/Membru.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul informeaza SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL cu privire la decizia sa de retragere din Contract. In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere disponibil pe site-ul www.getavoinea.ro in sectiunea Retur;

b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din Contract.

Clientului care a notificat SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL conform art 7.8.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca Bunurile la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL sau unei persoane autorizate de SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL sa receptioneze Bunurile, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL decizia sa de retragere din Contract. Termenul este respectat daca Bunurile sunt expediate de Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile impachetate corespunzator pentru protejarea pe durata transportului. 

Clientul/Membrul SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL nu va putea sa returneze Bunurile achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

In cazul in care cererea de returnare are o data ulterioara perioadei de retragere de 100 de zile.

In cazul in care Bunul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, fara urme de purtare si/sau deterioare, cu documentele care l-au insotit, cu toate componentele si cu toate etichetele atasate.

In cazul in care Bunurile au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar.

In cazul in care au fost comandate si livrate Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.

In cazul in care au fost comandate si livrate Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator.

In cazul in care au fost comandate si livrate Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Bunurile ce constituie un kit/set trebuie returnate ca un kit/set.

In cazul retragerii din Contract a Clientului/Membrului, SC GV HAIR INTERNATIONAL SRL ii ramburseaza acestuia toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea sa, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului conform art. 7.8.1. si 7.8.3. Returnarea se face folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Client pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina Clientului plata de comisioane in urma rambursarii.

VOUCHERE CADOU

Voucherul nu poate fi folosit pentru achitarea transportului.

Voucherul cadou GV poate fi folosit doar la o programare. Valoarea lui nu poate fi divizată în mai multe cumpărături separate.

Deținătorul primește pe email voucherul sau se prezintă cu email-ul comenzii într-unul din saloanele GV și poate achiziționa servicii de suma acestuia. Orice suma care este peste valoarea voucherului se plătește suplimentar.

Voucherul cadou este valabil pe o perioadă de 12 luni de la data emiterii.

Voucherul nu se poate returna.

Sunați-ne sau scrieți-ne. Vă ajutăm cu plăcere, la serviciul clienți 0743-829.981 sau la adresa de e-mail office@getavoinea.ro.