Imprimă această pagină

ANUNT FOARTE IMPORTANT: Vom face ceva nou!

June 2013

alt In circa 2 luni si jumatate, Geta Voinea va face ceva foarte special si nou la o locatie mare din Bucuresti. Cat de interesant!

Deci ar trebui sa va spunem ce este? Da! Mai bine incercam altceva ...

La Geta Voinea ne place sa interacţionam si sa facem lucrurile intr-un stil aparte. Asa ca am venit cu ceva special pentru a face cunoscut ceea ce vom realiza. Am conceput un fel de puzzle online, unde va vom oferi posibilitatea de a descoperi: unde (locatia) si ce (un nou concept), suntem pe cale sa realizam. Iar primele trei persoane care ghicesc atat locatia cat si conceptul vor castiga un premiu!

Cum functioneaza?

Din cand in cand, vom posta cateva fotografii combinate cu un mic text care dezvaluie indicii referitoare la ceea ce vom face si unde se va afla. Aceste fotografii vor avea o imagine cunoscuta pe ele, astfel incat sa stiţi ca este o parte din puzzle: cele patru puncte colorate din aceasta imagine. Tot ce trebuie sa faceti este sa incercati sa gasiti conexiuni prin imagini si descrieri.

Deci, cand veti vedea aceste puncte colorate care apar, inseamna ca postarea face parte din puzzle.

Unde poti juca cu acest puzzle? Pe pagina de Facebook: Geta Voinea Saloane (https://www.facebook.com/GetaVoineaSaloane).
Urmareste zilnic noile postari.

Mult succes!